JA Solar

JA Solar Holdings Co., Ltd. is wereldwijd toonaangevend producent van high-performance zonne-energie producten dat zonnelicht in elektriciteit converteert. De producten van JA Solar worden zowel residentieel en commercieel, als ook in het kader van de terrestrische fotovoltaïsche centrale projecten gebruikt.

JA Solar werd opgericht in mei 2005 en is sinds februari 2007 beursgenoteerd aan de NASDAQ. Sinds 2010 hebben zij zich als onderneming als wereldwijd toonaangevend producent van zonnecellen kunnen vestigen. JA Solar gebruikt naast haar internationale ervaring in de industrie vooral haar sterktes in het PV-onderzoek en ontwikkeling, om unieke technologieën in de modulaire opbouw en celproductie continue te optimaliseren. Daarbij hechten zij vooral belang aan de efficiënte connectie van individuele zonnecellen in het paneel. Hierdoor wordt een bijzonder hoge prestatie en een hoog vermogen van de panelen gegarandeerd. Jarenlange ervaring in de industrie, belang hechten aan onderzoek en ontwikkeling als sleutel voor innovatie, een wereldwijd opererende en toegewijde klantenservice, continuïteit en stabiliteit – dit alles maakt JA Solar tot een competente en betrouwbare partner voor uw projecten.

 

 

Durasun BVBA werkt met het hoogrendement paneel Percium Mono 300W van JA Solar.

Deze module van JA Solar is opgebouwd uit Percium cellen. Hierdoor wordt de efficiency verbeterd waardoor het mogelijk is om naar een hoger vermogen te gaan (300Wp). Door een extra aluminium bar aan de achterzijde wordt de kans op microcracks verkleind.

 

Kenmerken van de JA Solar Monokristallijn Percium 300 Wp:

 

• Hoog vermogen zonnepaneel

• Percium celtechnologie verhoogt opbrengst

• Speciale cellen die meer zonlicht opvangen

• Constante productie controle

 

JA Solar 300W

Specificaties:

Vermogen                   300 W

Frame                         Zwart

Cel lay-out                  60 cellen

Cel type                       Percium, Monokrystallijn

Gewicht (kg)               18.5kg

Afmeting                     991 x 1650 x 40mm

Vermogensgarantie   25 jaar

Productgarantie         12 jaar