Omvormers SMA & Solis

SMA omvormers

SMA omvormers zijn de perfecte keus als op zoek bent naar een de beste kwaliteit tegen een concurrerende prijs.
Omvormers van SMA zetten gelijkstroom van zonnepanelen om tot wisselstroom dat in het reguliere elektriciteitsnet te gebruiken is.

SMA is marktleider in omvormers voor zonnepanelen en biedt gebruikers hoog gebruikersgemak door gebruik te maken van de nieuwste technologie.
De omvormers zorgen voor hoge opbrengsten van de installatie doordat zij een rendement behalen dat kan oplopen tot wel 98%.

SMA heeft diverse omvormers voor alle soorten zonnepanelen. Omvormers voor voeding van op zichzelf staande netwerken of met een koppeling aan het lichtnet. Voor kleine installaties voor particulieren tot de grote installaties voor bedrijven.

Productfiches:

SOLIS omvormers

Solis omvormers worden door veel gebruikers aanbevolen door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De omvormers zijn gekenmerkt door een breed inspanningsbereik, nauwkeurige MPPT algoritme en een maximale efficiency van 97%. Vanaf de 3.0 Solis omvormer is het zelfs mogelijk om de zonnepanelen installatie op 2 MPP-trekkers aan te sluiten. Dit zorgt er voor dat de opbrengst geoptimaliseerd wordt. Solis is onderdeel van Ginlong dat tot de grootste 100 bedrijven van China behoort.

De Solis 1-fase omvormers zijn perfect geschikt voor elk huishouden. door de geruisloze omvormer kan deze overal in huis gemonteerd worden. Ook is dit type ook erg geschikt voor de Belgische en Nederlandse markt door het lage opstartvoltage.

De Solis 3-fase omvormers van Solis zijn zeer stil vermits er met koelribben wordt gewerkt. Ook is dit type ook erg geschikt voor de Belgische en Nederlandse markt door het lage opstart voltage. Bij het minste licht begint uw installatie op te brengen.

Productfiches: