Onze werkwijze

Bezoek door onze energie adviseur

U wordt bezocht door een van onze energie adviseurs. Aan de hand van een persoonlijk gesprek wordt bepaald welke installatie het best bij uw situatie aansluit. Er wordt in samenspraak met de klant bekeken hoe de zonnepanelen het best op het dak worden gemonteerd. Eveneens wordt er nagekeken of er aanpassingen dienen te gebeuren aan uw elektrische installatie.

Opmaak offerte en contract

Nadat alle modaliteiten van de zonnepanelen installatie zijn besproken wordt een offerte opgemaakt met het bijhorende contract. U bent hierdoor verzekerd van een correcte prijs en snelle uitvoeringstermijn.

Montage van de installatie

U wordt door een van onze gespecialiseerde teams gecontacteerd om in samenspraak een plaatsingsdatum af te spreken. De installatie wordt professioneel gemonteerd zoals is overeengekomen in de modaliteiten van uw contract.

Service en nazorg

Na de montage en aansluiting van uw zonnepanelen installatie wordt u door onze keurder gecontacteerd voor een afspraak. Uw gekeurde installatie wordt daarna door ons aangemeld bij uw netbeheerder. Wij zorgen hierbij voor alle documenten die hiervoor nodig zijn.