Gamma Omvormers

GOODWE omvormers

Goodwe omvormers zijn de perfecte keuze als u op zoek bent naar een de beste kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Goodwe is onderdeel van de JXT group, één van de grootste fabrikanten van electronica ter wereld.

De omvormers zorgen voor hoge opbrengsten van de installatie doordat zij een rendement behalen dat kan oplopen tot >98%.

Kenmerken van GoodWe

  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Beursgenoteerd sinds 25 december 2015
  • Zeer innovatief gericht met een grote R&D afdeling
  • Hoge conversie efficiëntie
  • Zeer laag uitvalspercentage van <1%

Goodwe omvormers hebben een standaard fabrieksgarantie van 10 jaar. Alle Goodwe omvormers zijn standaard voorzien van WIFI.

Productfiches:

SOLIS omvormers

Solis omvormers worden door veel gebruikers aanbevolen door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De omvormers zijn gekenmerkt door een breed inspanningsbereik, nauwkeurige MPPT algoritme en een maximale efficiency van 97%. Vanaf de 3.0 Solis omvormer is het zelfs mogelijk om de zonnepanelen installatie op 2 MPP-trekkers aan te sluiten. Dit zorgt er voor dat de opbrengst geoptimaliseerd wordt. Solis is onderdeel van Ginlong dat tot de grootste 100 bedrijven van China behoort.

De Solis 1-fase omvormers zijn perfect geschikt voor elk huishouden. door de geruisloze omvormer kan deze overal in huis gemonteerd worden. Ook is dit type ook erg geschikt voor de Belgische en Nederlandse markt door het lage opstartvoltage.

De Solis 3-fase omvormers van Solis zijn zeer stil vermits er met koelribben wordt gewerkt. Ook is dit type ook erg geschikt voor de Belgische en Nederlandse markt door het lage opstart voltage. Bij het minste licht begint uw installatie op te brengen.

Productfiches:

SMA omvormers

SMA is marktleider in omvormers voor zonnepanelen en biedt gebruikers hoog gebruikersgemak door gebruik te maken van de nieuwste technologie.

SMA heeft diverse omvormers voor alle soorten zonnepanelen. Omvormers voor voeding van op zichzelf staande netwerken of met een koppeling aan het lichtnet. Voor kleine installaties voor particulieren tot de grote installaties voor bedrijven.

Productfiches:

 

SOLAREDGE met Power Optimizers


Aangeraden in situaties waar schaduw een grote(re) rol speelt.

Gelieve ons te contacteren als u hier een offerte op maat van wenst.

 

ENPHASE met Micro Omvormers

Aangeraden in situaties waar schaduw een grote(re) rol speelt of bij installaties met een laag aantal zonnepanelen.

Gelieve ons te contacteren als u hier een offerte op maat van wenst.