Realisaties

KAART MET REFERENTIES

GETUIGENISSEN

Wij hebben een Pv installatie laten plaatsen in 2011, alles zeer netjes verlopen een zeer professioneel. Durasun heeft zijn klanten niet in de steek gelaten na de periode van de groencertificaten zoals vele bedrijven. Dus top! Christophe.

Vanderbeken, Geel

Zelf afgehaald in Ham. Uitgebreide uitleg gehad over montage van de panelen.

Kamphuis, Nijkerk

Na onze zoektocht naar leveranciers van zonnepanelen bij Durasun terecht gekomen. Het is een professionele partij in elke stap van het proces. Transparante en duidelijke info gekregen bij het kennismakingsgesprek. Een vlotte opvolging en levering/plaatsing op het afgesproken moment en de werken werden met de grootste zorg uitgevoerd. Naar prijs/kwaliteit/service zijn ze absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een goede en betrouwbare partner.

Dejonghe, Tessenderlo

Op en top professionele firma: zowel de uitgebreide informatie vooraf, als de planning, de voorbereiding, de stipte uitvoering van de werken en de opvolging zijn van buitengewoon goede kwaliteit. Dat alles aan een zeer concurrentiële prijs. Zeker een aanrader voor wie houdt van een vriendelijke en professionele inzet.

Gryffroy Jan, Westerlo

Super firma... Mijn installatie zelf geplaatst... bedankt voor de fijne en duidelijke uitleg... Snelle levering en zeer vriendelijk... ... een echte aanrader...proficiat

PEEP POP

Goede behandeling van de afgesproken procedure.

Leppens, Kermt

Bij het eerste contact kregen we een duidelijke uitleg over zonnepanelen en een achtergrond van de Firma Durasun, geen verkooppraatjes maar duidelijk waar het op stond. Dat de zaakvoerder zelf de installaties uitvoerde werd zeer duidelijk bij het opnemen van gegevens zoals plaatsing van converter, uit te voeren werken, ligging, dakbedekking enz. Hierdoor ontstond een vertrouwen dat zeker niet beschaamd werd. De plaatsing van de zonnepanelen werd uitgevoerd dooreen onderaannemer. Dit team heeft zelfs een dakdekker aan boord, deze plaatste vakkundig de nodige steunen de panelen op mijn leiendak. Ook in huis is de installatie netjes uitgevoerd. Ook was alles netjes opgeruimd bij de beëindiging van de werken.

Bloemen, Bouwel

Als eerste heeft Liesbet de zuster me perfect geholpen met de keuze van mijn installatie. Verder werk is zorgvuldig uitgevoerd en de werkmannen waren heel aangenaam. Alles werkt nu prima en ik ben heel tevreden.

Van Camp, Lichtaart

Zeer vriendelijk en goede adviesgesprek gekregen en goede prijs en goede leveringstermijn dan ook en goede afwerking

Laureysse-Gladines, Vosselaar

Het werk is perfect uitgevoerd , en volgens afspraak

Roland, Meise

Snel offerte ontvangen, alsook snelle levering en plaatsing. Zeer degelijke plaatsing. Dank U Marc

Willems, Sint-Truiden

Company Name: inventore
Designation: veritatis

Vlot verloop van uitvoering en vooral het nakomen van de beloofde uitvoeringsdatum die omwille van de nieuwbouw al maanden op voorhand vastlag. Een aanrader!

De Ronghé, Schoten

Company Name: Test
Designation: Test Designation

ONZE PROJECTEN