Persoonlijk, scherp, slim

Over een aantal minuten heb je deze vragenlijst ingevuld. We bellen je zo snel mogelijk met een aantal bijkomende vragen, zodat we je kort daarna een persoonlijke, scherp geprijsde en slimme offerte kunnen bezorgen.

Geen tijd om de nodige gegevens nu in te vullen? Verzend het formulier dan na vraag 4, en we bellen je op een later tijdstip om de nodige gegevens te verzamelen.

Wat gebeurt er nadat ik mijn antwoorden heb verstuurd?

1. Je vult de offerte-aanvraag in

2. We bellen je eventueel op met een aantal bijkomende vragen

3. Je vindt jouw persoonlijke, slimme en scherp geprijsde offerte in jouw mailbox

4. We komen langs bij jou thuis om kennis te maken, het dak op te meten en de elektrische aansluitingen te controleren

5. Indien nodig passen we de offerte aan, en geef jij je definitieve akkoord

5. We monteren de installatie op de afgesproken datum, en letten erop dat alles tot in de puntjes afgewerkt is

7. Wij organiseren de verplichte keuring van de nieuwe installatie, en begeleiden jou bij het aanmelden ervan bij de netbeheerder

8. We monitoren de installaties, en houden je op de hoogte van interessante upgrades en acties

“Zonne-energie is de beste en meest duurzame investering die je kan doen voor jouw thuis”

Testimonials

Ontdek hier wat onze klanten van ons vinden. Je kan alle review terugvinden op onze Google bedrijven pagina

Meer lezen, klik hier

Zeer tevreden, set van 6 zonnepanelen incl.montage materiaal gekocht en zelf geplaatst. Bij de afhaling heb ik niet opgemerkt dat ik 2 verschillende soorten panelen heb meegekregen, Durasun heeft daarna de juiste panelen bij mij thuis geleverd en de andere meegenomen. Als ik in de toekomst mijn installatie uitbreid dan doe ik met Durasun terug.
Bajric Benin
Uiteindelijk na veel vergelijken voor DURASUN gekozen. De vertegenwoordiger Bjorn gaf de doorslag. Stipt op tijd, meer kennis van de materie dan ikzelf, creatieve meedenker en geen zever maar gezond commerciele kennisoverdracht. Nadien ook goede opvolging, bellen of alles in orde is en ervoor zorgen dat alles tijdig en volgens afspraak geleverd wordt. Goede controle op in deze drukte noodzakelijke onderaannemers en afwerking tot in de puntjes. Ook zeer vriendelijke servicedesk. En het systeem met panelen en thuisbatterij werkt bovendien super, eenvoudig, overzichtelijk en precies zoals we het gevraagd hadden.
Peter Hendrickx
Heel blij met mijn installatie (zonnepanelen en batterij), maar de service na verkoop kan zeker beter. Durasun is niet vlot bereikbaar. Dit stemt me ongerust, aangezien je toch enkele jaren een vertrouwensband zou moeten hebben met zo een partij. Ze monitoren je installatie namelijk van op afstand. UPDATE: uiteindelijk toch nog een goed antwoord gekregen van Durasun. De mail is intern verloren gegaan. De middelmatige service na verkoop staat in contrast met alles wat ze uitzonderlijk goed deden voor verkoop. Nog wat werk aan de winkel, een project is pas af als de installatie uit dienst gaat.
Niels Duquet
Batterijen systeem laten plaatsen met hybride omvormer, goede communicatie en vlotte installatie! Deze maand geen verbruik meer, top!
Evie Wollants

Volg ons op Instagram