Persoonlijk, slim en volledig klaar voor de toekomst

Over een aantal minuten heb je deze vragenlijst ingevuld. We bellen je zo snel mogelijk met een aantal bijkomende vragen, zodat we je kort daarna een persoonlijke en slimme offerte kunnen bezorgen.


Wat gebeurt er nadat ik mijn antwoorden heb verstuurd?

1. Je vult de offerte-aanvraag in

2. We bellen je eventueel op met een aantal bijkomende vragen

3. Je vindt jouw persoonlijke, slimme en scherp geprijsde offerte in jouw mailbox

4. We komen langs bij jou thuis om kennis te maken, het dak op te meten en de elektrische aansluitingen te controleren

5. Indien nodig passen we de offerte aan, en geef jij je definitieve akkoord

5. We monteren de installatie op de afgesproken datum, en letten erop dat alles tot in de puntjes afgewerkt is

7. Wij organiseren de verplichte keuring van de nieuwe installatie, en begeleiden jou bij het aanmelden ervan bij de netbeheerder

8. We monitoren de installaties, en houden je op de hoogte van interessante upgrades en acties

“Zonne-energie is de beste en meest duurzame investering die je kan doen voor jouw thuis”

Testimonials

Ontdek hier wat onze klanten van ons vinden. Je kan alle review terugvinden op onze Google bedrijven pagina

Meer lezen, klik hier

Zeer tevreden, set van 6 zonnepanelen incl.montage materiaal gekocht en zelf geplaatst. Bij de afhaling heb ik niet opgemerkt dat ik 2 verschillende soorten panelen heb meegekregen, Durasun heeft daarna de juiste panelen bij mij thuis geleverd en de andere meegenomen. Als ik in de toekomst mijn installatie uitbreid dan doe ik met Durasun terug.
Bajric Benin
Uiteindelijk na veel vergelijken voor DURASUN gekozen. De vertegenwoordiger Bjorn gaf de doorslag. Stipt op tijd, meer kennis van de materie dan ikzelf, creatieve meedenker en geen zever maar gezond commerciele kennisoverdracht. Nadien ook goede opvolging, bellen of alles in orde is en ervoor zorgen dat alles tijdig en volgens afspraak geleverd wordt. Goede controle op in deze drukte noodzakelijke onderaannemers en afwerking tot in de puntjes. Ook zeer vriendelijke servicedesk. En het systeem met panelen en thuisbatterij werkt bovendien super, eenvoudig, overzichtelijk en precies zoals we het gevraagd hadden.
Peter Hendrickx
Wij hebben enkele maanden geleden zonnepanelen laten plaatsen door Durasun. We zijn er echt heel tevreden over. Ook de service en personeel zijn heel vriendelijk. Als er iets niet in orde is, wordt het meteen opgelost. Wij zouden het zeker aanraden!
Ivan Mateso
Batterijen systeem laten plaatsen met hybride omvormer, goede communicatie en vlotte installatie! Deze maand geen verbruik meer, top!
Evie Wollants

Volg ons op Instagram