Waarom investeren via Durasun

Los van subsidies stijgende energieprijzen zijn zonnepanelen vandaag de beste en meest duurzame investering die je kan doen voor jouw woning. De technologie staat op punt en de voordelen van zonne-energie voor het milieu zijn algemeen erkend. Durasun onderscheidt zich dankzij eigen ontwikkelde toepassingen zoals de JULLIX. Slimme sturing voor een klare toekomst!

Maximale kwaliteit, premium installatie

Hoewel alle zonnepanelen volgens dezelfde technologie zijn gebouwd, zijn er grote verschillen in prijs/kwaliteit verhouding, vermogen, efficiëntie, degradatie (vermogensverlies op lange termijn) en milieuvriendelijkheid. Wij kennen de producten door en door, en voegen via onze eigen onderzoek en ontwikkeling de juiste accenten toe om uw installatie de meest efficiënte van de markt te maken. Bij installatie kijken we uiteraard ook extra uit op vlak van veiligheid. Bij bijna alle werven voorzien wij een stelling zodat uw installatie perfect en veilig afgewerkt kan worden!

Zonne-energie op maat van jouw thuis

Zonne-energie bestaat uit meer dan zonnepanelen. De echte winst zit in het juist combineren van zonnepanelen, de omvormer, een thuisbatterij, de digitale meter en andere slimme toestellen (wasmachine, autolaadpaal, warmtepomp, …). We maken voor jou een voorstel op maat van jouw huis, leven en toekomstplannen. We houden steeds rekening met volgende factoren:
  • Het dak: hellingsgraad, oppervlakte, richting, schaduw, …
  • De bewoners: samenstelling, levensfase, huishoudtoestellen, specifieke hobby’s, toekomstplannen, …
  • Het huis: bouwjaar, bedrading, materialen, aansluitingen, verbouwingsplannen, …

“Zonne-energie is de beste en meest duurzame investering die je kan doen voor jouw gezin”

Investeren en terugverdienen

Zonnepanelen en thuisbatterijen zijn de beste en meest duurzame investering die je kan doen voor jouw gezin. De overheid voorziet subsidies voor zowel batterijen als zonnepanelen, en er is een regeling uitgewerkt voor een BTW-verlaging op zonnepanelen. Vraag je een offerte aan, dan berekenen we voor jou welke subsidies en verlagingen precies van toepassing zijn.

Bedrag 2022 Bedrag 2023 Bedrag 2024 Bedrag 2025
0 tot 4 KWh 225 euro/KWh 150 euro/KWh 75 euro/KWh 0 euro/KWh
4 tot 6 KWh 187,5 euro/KWh 125 euro/KWh 62,5 euro/KWh 0 euro/KWh
6 tot en met 9 KWh 150 euro/KWh geen bijkomend bedrag geen bijkomend bedrag 0 euro/KWh
Vanaf 9 KWh geen bijkomend bedrag geen bijkomend bedrag geen bijkomend bedrag 0 euro/KWh
maximum per batterij 1725 euro, max. 40% factuur incl. BTW 850 euro, max. 40% factuur incl. BTW 425 euro, max. 40% factuur incl. BTW 0 euro/ KWh

Updates

Terugdraaiende teller tot 2025? Energieminister Demir kondigde afgelopen weekend aan dat eigenaren vanzonnepanelen in Vlaanderen hun terugdraaiende teller tot 2025 kunnen behouden. Maar welke gevolgen heeft dat voor de compensatieregeling? De redactie van Solar Magazine (bron) zet all feiten en cijfers op een rij, lees het hier!    

Testimonials

Ontdek hier wat onze klanten van ons vinden. Je kan alle review terugvinden op onze Google bedrijven pagina

Meer lezen, klik hier

Zeer tevreden, set van 6 zonnepanelen incl.montage materiaal gekocht en zelf geplaatst. Bij de afhaling heb ik niet opgemerkt dat ik 2 verschillende soorten panelen heb meegekregen, Durasun heeft daarna de juiste panelen bij mij thuis geleverd en de andere meegenomen. Als ik in de toekomst mijn installatie uitbreid dan doe ik met Durasun terug.
Bajric Benin
Uiteindelijk na veel vergelijken voor DURASUN gekozen. De vertegenwoordiger Bjorn gaf de doorslag. Stipt op tijd, meer kennis van de materie dan ikzelf, creatieve meedenker en geen zever maar gezond commerciele kennisoverdracht. Nadien ook goede opvolging, bellen of alles in orde is en ervoor zorgen dat alles tijdig en volgens afspraak geleverd wordt. Goede controle op in deze drukte noodzakelijke onderaannemers en afwerking tot in de puntjes. Ook zeer vriendelijke servicedesk. En het systeem met panelen en thuisbatterij werkt bovendien super, eenvoudig, overzichtelijk en precies zoals we het gevraagd hadden.
Peter Hendrickx
Wij hebben enkele maanden geleden zonnepanelen laten plaatsen door Durasun. We zijn er echt heel tevreden over. Ook de service en personeel zijn heel vriendelijk. Als er iets niet in orde is, wordt het meteen opgelost. Wij zouden het zeker aanraden!
Ivan Mateso
Batterijen systeem laten plaatsen met hybride omvormer, goede communicatie en vlotte installatie! Deze maand geen verbruik meer, top!
Evie Wollants

Vraag een voorstel op jouw maat

Bedankt voor het invullen van deze vragenlijst.
Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Volg ons op Instagram